à Pagina principala
à Fotbal Intern
à Fotbal Extern
à Formula 1
à Polo
à Handbal
à Basket
à Alte Sporturi
 
à Arhiva ziar
à Contact
à Publicitate
à Redactia
à Abonamente
 
Pe Municipalul oradean, doar jandarmii au fost la înaltime………
   
   
 
ç Inapoi la prima pagina
 
 
 
Primarul a amanat demiterea lui Artimon

 

FC Bihor – UTA 1-2 (1-1)
FC Bihor s-a mai poticnit o data, a doua oara In acest campionat, pierzand In fata unei vechi rivale, UTA, pe care o Invinsese cu aproape doua saptamani In urma, chiar pe terenul aradenilor. Si nu oricum, ci cu o echipa alcatuita din rezerve.


„Le-am spus jucatorilor ca nu se vor mai Intalni cu o UTA atat de fragila ca In Cupa si ca vor avea un meci greu. Nu stiu daca au luat In serios ceea ce am spus – eu vreau sa cred ca da –, dar sansa a fost de data aceasta In favoarea adversarilor”, a afirmat tehnicianul oradenilor, Alin Artimon. Rezultatul, comentat In fel si chip de catre cei prezenti, pare a da apa la moara contestatarilor lui Artimon, chiar daca acestia n-o fac pe fata. Marcel Iancu se abtine cu greu sa nu-si manifeste satisfactia. Visul de a-l detrona pe Artimon pare sa i se Implineasca, asa cum Isi manifesta dorinta cu o seara Inainte, In fata unor prieteni. Il ajuta si „fluierasii”, care fac totul pentru ca FC Bihor sa nu castige. De partea cealalta, primarul Petru Filip, cel care l-a adus pe Marcel Iancu la Oradea, se consulta cu Iulius Deloreanu, membru In Consiliul Director, omul sau de Incredere din club, daca este oportun sa-l schimbe acum pe Alin Artimon sau sa mai astepte. S-ar putea ca jucatorii, fideli lui Artimon, sa-i rastoarne planurile, si sa castige, sambata, la Hunedoara. Pana la urma, se pare ca se va astepta etapa a opta, dupa ce FC Bihor va Intalni pe CF Liberty Salonta, In deplasare, si pe Gaz Metan Medias, acasa. Pierde FC Bihor, cade si Artimon, dupa care, avand etape mai usoare, noul venit – numele cel mai vehiculat fiind Orac – are sanse mult mai mari de a veni ca un salvator. BineInteles ca si cu ajutorul lui Iancu, asa cum a facut-o si In urma cu niste ani In urma, cu banii Consiliului Judetean.

Florin Lazar mai sta cateva etape
Deciziile luate de catre arbitrul Moceanu i-au scos din sarite nu numai pe jucatorii oradeni, dar si pe spectatorii aflati In tribuna, care au fost nevoiti sa-i suporte deciziile, uneori bizare. Cel care a cedat primul a fost Florin Lazar, In minutul 32, capitanul de echipa oradean fiind apoi eliminat In prelungiri, In urma unor proteste mai vehemente, la o faza cel putin bizara. Lupascu a cazut In careu, mingea a ajuns la Neaga, aflat In apropierea portii adverse, dar centralul a oprit meciul pentru a sanctiona o presupusa simulare a lui Lupascu. Dintre toti jucatorii care l-au luat la Intrebari, singurul pe care l-a considerat vinovat a fost Lazar, tocmai cel care mai avea un avertisment si care a fost, apoi, obligat sa paraseasca terenul. Ca recidivist, el va sta departe de teren cel putin trei etape.

Alin Artimon, la un pas de demisie
Imediat dupa Incheierea partidei, la intrarea In vestiar, Alin Artimon a intentionat sa-si dea demisia, dar jucatorii
i-au cerut sa ramana alaturi de ei. “Daca eu sunt cauza insucceselor de la echipa, sunt dispus ca acum sa renunt si sa plec. Conflictul dintre mine si presedintele Marcel Iancu este mai putin important acum, cand echipa se afla Intr-o situatie delicata”, a afirmat Artimon.
Iancu a plecat cu “kaka”

La plecarea de la stadion, presedintele clubului FC Bihor, Marcel Iancu, a fost huiduit de catre membrii galeriei „Rebelii Oradeni” care, In ton cu moda, au scandat: “Olteni, mu... la olteni”. Acesta a parasit parcarea din fata stadionului In masina cu numarul B-40 KKU. La cateva zeci de minute dupa fluierul final, Delorean da raportul primarului. Nu au ajuns bine jucatorii la vestiar0,e si consilierul municipal Iulius Delorean, unul dintre putinii care Il sustin pe Marcel Iancu, Ii “raporta” primarului Petru Filip, sugerandu-i, printre altele, ca “ar fi mai bine sa asteptam etapa a opta, apoi sa luam o decizie”. Cu siguranta ca era vorba despre Alin Artimon, nu de Iancu.

Ioan Capalneanu

 

 
 
 
2004 - 2005 © SC. Daol Comimpex SRL. Toate drepturile rezervate