à Pagina principala
à Fotbal Intern
à Fotbal Extern
à Formula 1
à Polo
à Handbal
à Basket
à Alte Sporturi
 
à Arhiva ziar
à Contact
à Publicitate
à Redactia
à Abonamente
 
Pe Municipalul oradean, doar jandarmii au fost la înaltime………
   
   
 
ç Inapoi la prima pagina
 
 
 
Derby judetean cu iz de promovare, pe Stadionul Municipal

 

Echipele bihorene de fotbal participante în Diviziile B si C au încheiat o saptamâna tumultuoasa, sustinând doua etape, una intermediara, miercuri, iar cea de-a doua, sâmbata.Dupa ce parea ca a iesit definitiv din cursa pentru promovare, reusind doar o remiza pe propriul teren în fata Corvinului Hunedoara, FC Bihor Oradea a renascut la Câmpia Turzii, obtinând un succes la limita, care, coroborat cu rezultatele consemnate în runda a XXI-a, relanseaza lupta pentru câstigarea seriei a III-a.

Liberty Salonta a continuat parcursul fara înfrângere, victoria de la Satu Mare (scor 1-0) fiind urmata însa de o remiza alba, acasa, cu liderul Gaz Metan Medias. Chiar daca nu a reusit sa detroneze liderul seriei, formatia salontana, pregatita de Dan Dobai, se mentine pe locul secund si va juca, sâmbata, de la ora 11.00 (daca FRF nu va schimba cumva ziua si ora jocului!!!), pe Stadionul Municipal, un derby judetean cu FC Bihor. Salontanii vor veni cu gândul de a ramâne neînvinsi si a-si mentine pozitia secunda în clasament, care, la finalul campionatului, le asigura prezenta la barajul de promovare.
IS Câmpia Turzii – FC Bihor 2-3 (1-0)
CF Liberty Salonta – Gaz Metan Medias 0-0
Liberty Salonta ocupa pozitia a doua în clasamentul seriei a III-a a Diviziei B, cu 40 de puncte, iar FC Bihor este pe locul III, cu 34 de puncte.
Continua sirul surprizelor placute în tabara divizionarei C Bihorul Beius. Echipa pregatita de Rudy Kovacs a renascut în acest început de retur, devenind arbitru al promovarii. Dupa ce a învins, miraculos, ocupanta locului trei, CS Tim Giroc, echipa de pe Crisul Negru a trecut si de o alta candidata la promovare, UM Timisoara, de aceasta data cu un “sec” 2-0, lasând cale libera liderului Auxerre Lugoj. Beiusenii au adus trei puncte de la Timisoara, învingând cu 3-2 formatia locala Calor, ajungând pe un onorabil loc sase în clasament, la doar doua puncte de conjudeteana Lotus Felix, pe terenul careia vor juca vineri, de la ora 17.00. Se anunta un joc extrem de disputat, iar daca beiusenii reusesc sa câstige, ar face un pas extrem de important în a se mentine în Divizia C. O victorie a formatiei pregatite de Rudy Kovacs ar putea chiar rasturna situatia, CF Bihorul devansând Lotus, echipa care, pâna în prezent, a ocupat pozitii fruntase în clasament.
Saptamâna neagra pentru Lotus Felix. Dupa rusinoasa înfrângere suferita pe teren propriu cu Muncitorul Resita (scor 3-5, ca la teatru, n-a fost însa nimic regizat, doar câtiva jucatori gazda au uitat sa joace fotbal!), Lotus a fost îngenuncheata de arbitri în deplasarea de la Timisoara. Gazdele de la Calor au deschis scorul din penalty si, dupa ce Morna a restabilit egalitatea, au câstigat in extremis, gratie unei alte lovituri de pedeapsa primite cadou în al patrulea minut de prelungire.
Calor Timisoara – Lotus Felix 2-1
Pentru echipa bihoreana a înscris Morna.
CF Bihorul Beius – UM Timisoara 2-0
Au înscris pentru beiuseni Halász si Boldor.
Jucatorul saptamânii: Stelian Farcau (CF Liberty Salonta) – Atacantul formatiei salontane a marcat unicul gol al echipei sale în partida de la Satu Mare si a adus pentru CF Liberty un nou succes în deplasare, care va cântari mult în ecuatia finala de stabilire a echipei care va promova. Deceptia saptamânii: Petre Câmpan (Lotus Felix): Experimentatul portar al formatiei pregatite de Lucian Ciocan a pus serios umarul la înfrângerea suferita de echipa sa pe teren propriu, în fata Muncitorului Resita. Cunoscut ca un portar foarte constant si experimentat, Câmpan a fost “al 12-lea jucator” al vizitatorilor, fiind considerat vinovat la cel putin trei dintre cele cinci goluri primite. Înfrângerea surprinzatoare, chiar putem spune rusinoasa, nu poate fi pusa însa în exclusivitate pe seama portarului, alti doi fundasi cu experienta, Brândas si Pavel, având si ei prestatii suspect de slabe.

Remarcile saptamânii:
Victor Mihalcea (crainicul Stadionului CF Liberty Salonta), în pauza partidei cu Gaz Metan Medias: “În echipa noastra, CF Liberty Oradea, nu a intervenit nicio modificare la pauza”.
Un spectator din tribune: “Liberty Oradea?!, dar nu e Salonta?... Tot va avea Oradea o echipa în A. Liberty a promovat o data, poate o va reusi si a doua oara si va juca pe Municipal”.
Victor Mihalcea, revenit între timp la microfon, pentru a lamuri situatia: “Da, dupa cum se stie, echipa se numeste oficial Liberty Oradea si joaca la Salonta”.

 

 
 
 
2004 - 2005 © SC. Daol Comimpex SRL. Toate drepturile rezervate