à Pagina principala
à Fotbal Intern
à Fotbal Extern
à Formula 1
à Polo
à Handbal
à Basket
à Alte Sporturi
 
à Arhiva ziar
à Contact
à Publicitate
à Redactia
à Abonamente
 
 
 
ç Inapoi la stirile din sectiunea Fotbal Intern
 
 
 
Salontanii nu se descurca pe teren propriu

 

La fel cum s-a Intamplat si In sezonul trecut al esalonului secund, CF Liberty Salonta Intampina mari dificultati In meciurile pe care le disputa pe teren propriu. Dupa ce a Invins cu 2-1 pe Corvinul, chiar la Hunedoara, jucatorii pregatiti de Adrian Vasai n-au reusit sa depaseasca, pe teren propriu, incomoda echipa din Campia Turzii

Dupa 0-0 cu UTA, a fost al doilea meci consecutiv pe teren propriu In care salontanii n-au reusit sa marcheze pe propriul teren, compartimentul ofensiv aratand o sterilitate Ingrijoratoare.
Daca echipa CF Liberty a scapat fara gol primit la numeroasele ocazii ale oaspetilor, venite pe fondul “balbaielilor” din apararea salontana (Mandru a prins o zi slaba, dand mari emotii spectatorilor prezenti In tribune), atacantii nu au gasit drumul spre gol, In ciuda faptului ca antrenorul Vasai a Inceput partida cu tridentul ofensiv Zoicas-Bente-Suteu. A contat mult si absenta lui Farcau (eliminat In meciul de Cupa, cu FC Bihor), acesta fiind In multe din meciurile anterioare “creierul” echipei.
De partea cealalta, formatia vizitatoare s-a dovedit o “nuca tare”, dupa raportul ocaziilor avute echipa lui George Ciorceri putandu-se plange de faptul ca nu s-a Intors acasa cu toate cele trei puncte puse In joc. In echipa vizitatoare se regasesc jucatori foarte experimentati, precum Filip (fost portar pe prima scena la Gaz Metan Medias sau Astra Ploiesti), Foro, Somotecan sau Dambean, caliti In multe sezoane ale esalonului secund, In comparatie cu unii jucatori salontani care, nu demult, si-au facut debutul In “B”.
In loc de concluzii
Chiar daca, In mod normal, fanii salontani ar fi trebuit sa astepte doua saptamani prima victorie de pe teren propriu, programarea facuta In vara le da posibilitatea lui Iambor & Co sa se revanseze si sa obtina primul succes intern chiar sambata, cand la Salonta va veni Olimpia Satu Mare. Victoria va fi imperios necesara, tinand cont de faptul ca CF Liberty a ajuns la -1 la “adevar”, situatie In care orice nou pas gresit poate fi echivalent cu “Infernul”.
George Ciorceri: „A fost un meci sters. Cele doua echipe s-au complacut Intr-o lupta surda, fara realizari deosebite. Sunt nemultumit de rezultat, fiindca as fi dorit sa castigam.”
Adrian Vasai: ”Din pacate, nu reusim sa stabilizam o formula de echipa competitiva. Am irosit punctele castigate la Hunedoara si suntem nevoiti sa o luam de la capat. Ratam mult si ceea ce ma Ingrijoreaza este faptul ca, In al doilea meci consecutiv, n-am reusit sa marcam pe teren propriu.”

Filmul jocului
Min. 22: Iambor trimite un balon peste apararea adversa, Suteu preia balonul Intr-o pozitie incomoda, Insa lobul sau Il depaseste atat pe Filip, cat si transversala;
Min. 33: Fetita Il lanseaza pe Somotecan, acesta preia balonul, dar, talonat de Mandru si R. Dan, cade In careu; oaspetii solicita penalty, dar Cristina Ionescu considera ca jucatorul Industriei a simulat si-i arata cartonasul galben;
Min. 39: Iambor este bine servit In careu, Insa, din 12 m, usor lateral stanga, suteaza prea slab pentru a-l Invinge pe experimentatul Filip; Min. 45+1: cea mai mare ocazie a primei reprize este irosita de Voiculet, atacantul oaspesilor negasind spatiul portii aparate de Szász, cu un voleu expediat din 8 m, pozitie centrala;
Min. 62: Fetita Il gaseste bine pe Dicher, care, din 10 m, pozitie centrala suteaza peste transversala;
Min. 68: Dambean patrunde printre aparatorii salontani, dar, din 10 m, suteaza In stalpul din stanga al portii aparate de Szász.

Caseta tehnica
CF Liberty Salonta – IS Campia Turzii 0-0
Stadion: Liberty.
CF Liberty: Szasz – L. Rus (‘65 Ardelean), Mandru, R. Dan, Cornaci – Coca, Bucur, Iambor – Zoicas (‘76 Bud) – Suteu, Bente (‘45 Marincean); Antrenor: Adrian Vasai
ISCT: Filip – Molnar, Turbutan, Musca, Hadarean – Foro (‘74 Perde), Somotecan, Ghiorma, Sagau (‘22 Fetita) – Dambean, Voiculet (‘60 Dicher); Antrenor George Ciorceri
Cartonase galbene: Mandru, Suteu / Somotecan, Voiculet
Arbitri: Cristina Ionescu (centru – Vulcan) – Claudiu Tripa si Emil Cristea (ambii din Arad), asistenti.
Observatori: Mircea Cezar Ionescu si Gheorghe Moise (ambii din Bucuresti)

Minutul 91
George Ciorceri: „A fost un meci sters. Cele doua echipe s-au complacut Intr-o lupta surda, fara realizari deosebite. Sunt nemultumit de rezultat, fiindca as fi dorit sa castigam.”
Adrian Vasai: ”Din pacate, nu reusim sa stabilizam o formula de echipa competitiva. Am irosit punctele castigate la Hunedoara si suntem nevoiti sa o luam de la capat. Ratam mult si ceea ce ma Ingrijoreaza este faptul ca, In al doilea meci consecutiv, n-am reusit sa marcam pe teren propriu.”

Mihai Zamfir

 

 
 
 
2004 - 2005 © SC. Daol Comimpex SRL. Toate drepturile rezervate