Pagina principala
Fotbal Intern
Fotbal Extern
Formula 1
Polo
Handbal
Basket
Alte Sporturi
Arhiva ziar
Contact
Publicitate
Redactia
Abonamente
Inapoi la stirile din sectiunea Fotbal Intern
Lotus Felix si-a mentinut pozitia de lider: i-au bruiat pe telefonisti Telecom Arad Lotus Felix 0-1 (0-1)

Prima deplasare a formatiei pregatite de Lucian Ciocan In Divizia C a fost Incununata de succes, Lotus impunandu-se, la limita, pe terenul formatiei Telecom Arad. Gruparea de pe Mures activeaza de cativa ani In esalonul trei al fotbalului intern, In plus, are si o situatie stabila din punct de vedere financiar. Formatia bihoreana nu duce nici ea lipsa de nimic pentru a face o figura cat mai placuta In Divizia C.

Secretul succesului obtinut la Arad au constat In ambitia si spiritul de lupta de care au dat dovada jucatorii de la Lotus.
Desi au evoluat In deplasare, bihorenii n-au parut deloc timorati, Inca din primele minute anuntandu-si intentiile ofensive si faptul ca n-au venit la Arad doar pentru o remiza. Dominand clar mijlocul terenului, oaspetii si-au creat mai multe ocazii, Insa Morna si Ember au gresit cu putin tinta, iar bara s-a opus deschiderii scorului la executia lui Pocean. Morna a ratat desprinderea In ultimul minut al primei reprize, pentru ca, dupa pauza, tot bihorenii sa fie cei care au dominat ostilitatile. Eficacitatea In fata portii adverse a lasat Insa de dorit de aceasta data, Marinca remarcandu-se In cateva situatii clare de gol create de oaspeti. Ratarile puteau fi fatale pentru Lotus, mai ales ca finalul jocului le-a gasit pe gazde fortand atacul, pentru a obtine macar egalarea. Ocazii de gol s-au consemnat de ambele parti, Insa scorul nu s-a mai modificat, iar fluierul final al centralului Danciu a declansat o adevarata bucurie In tabara bihoreana. Lotus a ramas In fruntea clasamentului, urmand ca vineri sa primeasca, pe Stadionul Tineretului, vizita formatiei Auxerre Lugoj. Va fi un adevarat derby, luand In considerare faptul ca oaspetii sunt si ei neInvinsi dupa doua runde, ocupand treapta a treia a podiumului.
Dupa un debut de sezon reusit, materializat In succesele obtinute In Cupa Romaniei, beiusenii nu-si mai gasesc cadenta In Divizia C, obtinand doar un punct In doua etape. Mai mult, In cele 180 de minute disputate pana acum, echipa de pe Crisul Negru nu a reusit sa Inscrie nici un gol. CF Bihorul a ratat o sansa buna de a obtine primul succes stagional, chiar In fata propriilor suporteri, veniti In numar Insemnat la stadion. Fata de partida de la Ineu, unde si-au creat cateva oprtunitati de a marca, de aceasta data beiusenii au avut o prestatie foarte slaba, In special In ceea ce priveste randamentul compartimentului de mijloc, dar si al celui ofensiv. In atari conditii, nu e de mirare ca primul sut spre poarta lui Bonta s-a petrecut dupa mai bine de o ora de joc, Insa sutul lui Spancioc a trecut mult peste transversala. Un alt aspect negativ remarcat a fost conditia fizica precara a jucatorilor beiuseni, lucru care a fost sesizat si In meciul de Cupa cu Salonta, cand, In mitanul secund, echipa de pe Crisul Negru, a facut doar figuratie In teren. In aceste conditii, misiunea beiusenilor de a-si Indeplini obiectivul, acela de mentinere In Divizia C, devine foarte greu de Indeplinit.

Goluri - ba, ratari - da
Chiar daca nici una dintre cele doua echipe nu a reusit sa Inscrie, la partida de la Beius s-au consemnat cateva ocazii de gol. In ciuda evolutiei mai sterse, gazdele puteau castiga acest joc, dar Boldor, investit cu banderola de capitan al echipei, n-a reusit sa-l Invinga pe portarul Bonta, In doua situatii In care s-a aflat fata In fata singur cu acesta. Ocaziile respective s-au consumat In minutele 70, respectiv 84, fiind singurele oportunitati de care au beneficiat beiusenii. De cealalta parte, resitenii au trecut pe langa deschiderea scorului prin Sobache (min. 20), Pistea (min. 59) si Laiu (min. 70). In prelungiri, muncitorii au fost foarte aproape de a da lovitura, Insa sutul lui Sarbu a lovit bara portii gazdelor, meciul Incheindu-se cu o remiza alba.

Emotii pentru oaspeti
Resitenii au ajuns la stadion doar cu aproximativ 20 de minute Inainte de Inceperea jocului, din cauza defectarii autobuzului care-i transporta la Beius. Jucatorii s-au dus direct la vestiare, nemaiavand timp pentru Incalzire. In ciuda acestor probleme, oaspetii au fost mai proaspeti In joc decat gazdele.

Alin Roman


2004 - 2005 SC. Daol Comimpex SRL. Toate drepturile rezervate